“Stilstaan bij je handelen is vooruitgang.”

Ben je basispsycholoog of volg je de opleiding tot Gezondheidszorg-psycholoog bij de RINO en zoek je iemand om supervisie bij te volgen die gespecialiseerd is in de ouderenzorg dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ook andere hulpverleners binnen de ouderenzorg kunnen uiteraard bij mij terecht als ze zich verder willen ontwikkelen.

Supervisie

In supervisie leer je reflecteren op je eigen werkervaringen. Supervisie geeft zicht op welke werksituaties problemen (kunnen) opleveren, waar dit mee te maken kan hebben, hoe je ermee omgaat en welke alternatieven er zijn. Je wordt begeleid om je eigen werkervaringen zodanig te overdenken en te doorzien dat het leidt tot een beter functioneren, voor nu en in de toekomst.

Wat kan je van mij verwachten?

Ik houd ervan om samen te puzzelen op ingewikkelde problemen en om deze behapbaar te maken. Naast casuïstiek bespreken waarin je vastloopt, kijken we ook naar wat er al goed gaat. Jij bepaalt zelf welke ervaringen en vragen actueel zijn en wat je in de supervisie aan bod wil laten komen. 

Enkele voorbeelden van onderwerpen die relevant kunnen zijn: het verfijnen van je gespreksvaardigheden en interventies, het werken met specifieke cliëntpopulaties, de omgang met collega’s, zelfzorg, enz.

Psychologen in opleiding die je voorgingen, typeren mijn begeleiding onder andere als volgt:

  • Ervaren vertrouwenspersoon, waarmee je je twijfels en strubbelingen op een veilige en steunende manier kunt bespreken.
  • Doortastende vragen en heldere feedback.
  • Goede inschatting van wat ik op dit moment nodig heb.
  • Goede helikopterview op diverse behandelsituaties.
  • Inspirerend, enthousiasmerend en stimulerend.
  • Goed op de hoogte van veranderingen en nieuws op het gebied van psychologie en ouderenzorg.

Praktische informatie

Heb je interesse in mijn supervisie?

  • Ik help je graag in Made binnen het Centrum voor Vitaliteit. Deze praktijkruimte is goed bereikbaar en er is meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
  • Je bepaalt zelf hoe vaak je wilt komen en met welke regelmaat. Dit bespreken we tijdens onze eerste kennismaking.
  • Je investering is 100 euro per 45 minuten. Een langere supervisie is mogelijk, naargelang jouw behoefte. Het tarief is pro rata afhankelijk van de benodigde tijd.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een afspraak? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.